ano, v podstate je fuk aký BT modul použiješ.
Nastavovať RTC aj časy spínania sa samozrejme dajú, ak vieš dobre programovať v C. Ako vidíš na tej stránke "komunikačný protokol" si staviaš sám aký len chceš. V uvedenom príklade sú to jednopísmenné príkazy ukončované klávesom Enter. Nie je žiadny problém poslať dlhšiu správu ktorá bude obsahovať data pre nastavenie RTC alebo spínacích časov
Já si jen dovolím dodat, že hodláš pracovat s napětím a proudem, které mohou být smrtící. Neměl bys to dělat, pokud nevíš co děláš a vše podnikáš na vlastní riziko.
Já si jen dovolím dodat, že hodláš pracovat s napětím a proudem, které mohou být smrtící. Neměl bys to dělat, pokud nevíš co děláš a vše podnikáš na vlastní riziko.
Neboj, vím co dělám, Elektro je moje původní vzdělání. A souhladim, elektrika kope a zabíjí.
Venku začíná být zima a tak se pomalu přesouvám ke klávesnici, oprašuji hotové projekty a připravuji se na další . . .
Pokud budu potřebovat načíst přes BT hodnotu proměnné, respektive bude probíhat obousměrná komunikace mezi Android (ser. monitor) a BT modulem, stále mi bude stačit Slave BT?