Mazat, či nemazat ?

kiRRow

Mazat, či nemazat ?

Příspěvek od kiRRow » 05 srp 2026, 20:30

viewtopic.php?f=42&t=4037&p=27579#p27579
kiRRow píše:
05 srp 2026, 18:35
JPLABS píše:
03 srp 2026, 20:46
... brečí bo arduino
ještě jednou si stěžuj na fórum, které je specializované na arduino, že tu lidi používaj arduino a bez milosti to mažu ...
Nechci tady zavádět nějakou cenzůru a tak se ptám, jaký máte názor Vy ostatní. Mazat, či nemazat ?

Cmrnda

Re: Mazat, či nemazat ?

Příspěvek od Cmrnda » 05 srp 2026, 22:36

kiRRow píše:
05 srp 2026, 20:30
Nechci tady zavádět nějakou cenzůru a tak se ptám, jaký máte názor Vy ostatní. Mazat, či nemazat ?
Jednoznačně nemazat, kdo umí číst a psát tak si vybere co chce vědět, na co se chce zeptat atd. Může tady bejt nějakej nátlak na cenzora aby to či ono smazal, doporučuji na bonzáky "bič a pryč" a né naopak. 8-)
Máte tady 10 příspěvků za rok a chcete vytvářet dusno? :D
Důležitý je aby se nebránilo diskuzi napříč přispěvatelů. Každý by měl mít možnost se vyjádřit.

Jako cenzor bych raději viděl stav aby se neodhlašovalo při psaní. Na někoho to může působit jako odstrašení aby sem už nic nepsal. :o

gilhad

Příspěvek od gilhad » 06 srp 2026, 01:07

Já osobně tu budu radši mít 10 příspěvků za rok a mazat jednoho jedince, než mít pod každým z těch deseti příspěvků několik dalších jen o tom, že Arduino je na nic a máme ho zahodit a celé tohle fórum je strašně špatně, protože se zabývá Arduinem, všechny od jednoho jediného JPLABS, který sem o Arduinu nic zajímavého nepřinesl.

(O běžném spamu na online kasina a viagry a podvodná schémata nemluvím, těch už jsem smazal stovky, či spíš tisíce. Ty taky jsou sice "svobodným vyjádřením vůle přispívajícího", ale tomuto fóru neprospívají.)

Nátlak na cenzora tu za celou tu dobu zkoušel dělat jen jeden člověk, když mi vyhrožoval, že když mu smažu další nenávistný příspěvek, tak udělá ještě hůř. Já mám to smazání příspěvku na dvě kliknutí ... Dusno a nevlídno tu podle mě dělá právě jen ten jeden.

A když jsme u těch počtů příspěvků, tak já jsem sem za těch 8 let napsal asi 900 příspěvků - tedy víc než stovku ročně - a to nejsem zdaleka největší psavec.

analytik

Příspěvek od analytik » 06 srp 2026, 02:49

Sáhodlouhé textové soubory sloužící jen jako exhibice autora. Nejen že jsou tématicky mimo mísu, ale popírají samotný účel tohoto webu. Bez milosti mazat.

Diego
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diego » 06 srp 2026, 04:27

Já už jsem toho dotyčného začal ignorovat. Tady je problém že zablokovat se nedá a kdybys ho vyhodil úplně tak se připlazí pod jiným jménem, aspoň myslím. Ale bezúčelné nesouvisející bláboly bych klidně mazal ať v tom není zbytečný bordel ;)
https://www.michaluvbrloh.cz - Můj web
https://hackaday.io/projects/hacker/1326779 - Moje některé probíhající i dokončené projekty

Pablo74

Příspěvek od Pablo74 » 06 srp 2026, 10:25

Chápu, že JPLABS má potřebu uvádět věci na pravou míru, ale jeho arogance a sebestřednost je podle mého mínění už dávno přes čáru.

Měl tu dost příspěvků, které následně moderátoři smazali, některé z nich jsem viděl a četl (před smazáním).

Za mne: JPLABS to silně přehání, povyšuje se, kritizuje a poučuje; MAZAT.

edit:
Tohle je autentický příklad jeho reakce:
Dám ti tip na perfektní propagaci arduina. Místo těch tvých projektů, které nemají "hlavu ani patu", sestav program pro Boží Arduino, který vypočte číslo PÍ na 40 desetinných míst. Ale přesně a svižně.
Víš co to je číslo PÍ? Učivo počtu 6.třídy základní školy.
Pro inspiraci, procesor Motorola 6800, tpo byl CPU 8 bit, z počátku 70-tých let minulého století, s pouhými 16 kB RAM a 8 kByte ROM vypočte číslo PÍ na 40 míst přesně za necelou jednu vteřinu. A co Boží Arduino?

kiRRow

Příspěvek od kiRRow » 06 srp 2026, 16:01

Děkuji všem za reakci. :)

Jako třeba mi se ta série "Hotových projektů" od Diega hodně líbí. Má to moc pěkně udělané a je prostě vidět, že si s tím dal kus práce. A vadí mi, že mu tam "vy víte kdo" chodí na to kydat hnůj. Bez jakékoliv konstruktivní kritiky.

Takže Diego, pokud chceš, řekni si a já ty jeho hnojomety z logických hradel a tranzistorů z tvého tématu klidně na přání vyčistím.

Diego
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diego » 06 srp 2026, 17:06

Díky za podporu. Já jsem ho začal celkem ignorovat tak bych ho neřešil. Když ho budem ignorovat tak ho to třeba přestane bavit ;)
https://www.michaluvbrloh.cz - Můj web
https://hackaday.io/projects/hacker/1326779 - Moje některé probíhající i dokončené projekty

kiRRow

Příspěvek od kiRRow » 06 srp 2026, 17:16

No my se s tím poperem ... ale co takový nový člověk. A jako obdiv k tomu, že tě takový hnoje pod něčím co dalo tolik práce, nerozčilují.

kiRRow

Příspěvek od kiRRow » 06 srp 2026, 17:22

Jinak. Asi to uděláme takhle. Ty témata jsou vaše a pokud se Vám některý příspěvek ve vašem tématu nelíbí, tak nám ho nahlašte, zdůvodněte to a po zvážení s ním bude patřičně naloženo.

Odpovědět