Dobrý den,
obracím se na fórum s nabídkou práce. Potřebuji někoho, kdo by byl ochotný opakovaně konzultovat projekt na kterém pracuji. Bohužel mám málo času abych si mohl sám hrát a učit se, navíc jsem se už asi půl roku nepohnul dál.
Projekt se zabývá bezdrátovým přenosem dat z analogových senzorů mezi více mikrokontrolery ESP32, přičemž jeden z nich na základě zaslaných dat z jednotlivých senzorů spíná různá MOSFET relé. Podrobnější popis projektu v příloze.
Obsahem konzultací je psaní programu (prostředí Arduino IDE) podle slovního zadání, co má zařízení dělat, nebo podle pseudokódu (např. místo analogRead(A0); bude: přečti hodnotu naměřenou na A0; apod.), konzultace hardwaru, který si můžu udělat sám.
Na odměně se jistě dohodneme k vzájemné spokojenosti. Pokud bude potřeba zakoupit nějaké vybavení (například další mikrokontroler, senzory, odpory,…) po domluvě je proplacení takových nákladů samozřejmostí.
Těším se na spolupráci!
Hledám programátora pro dlouhodobý projekt
Hledám programátora pro dlouhodobý projekt
- Přílohy
-
- HW Popis projektu.odt
- (220.05 KiB) Staženo 56 x
Re: Hledám programátora pro dlouhodobý projekt
Podle popisu a účelu, co to má dělat to nevypadá na nějaké amatérské bastlení. Doporučil bych kontaktovat např. někoho z FEL ČVUT, kde by ti s tím mohli pomoci. Mohl by to být zajímavý námět pro diplomovou práci.
Podle popisu není také jasné, jak se v tom angažuješ ty. Jsi doktor, nebo technik v nemocnici ?
Podle popisu není také jasné, jak se v tom angažuješ ty. Jsi doktor, nebo technik v nemocnici ?
Jsem doktor a pracuju na tom ve volném čase (málo času na zkoušení a na hraní) v podstatě je to upgrade mého školního projektu (který jsem ještě jakž takž uplácal svépomocí).
Oslovit někoho z FEL je zajímavý nápad. Znal byste někoho?
Oslovit někoho z FEL je zajímavý nápad. Znal byste někoho?
Před lety jsem tam studoval, ale nikoho tam teď neznám. Zkus zavolat na fakultu, nechat se přepojit na sekretářku děkana a vysvětli jí o co ti jde. Mohla by ti poradit, koho zavolat.
To by určitě stálo za pokus, děkuji .