Inu, kdo si hraje, nezlobí

Já mám jen jeden dotaz, do raket nedělám, ale bude to dost rychlé ze stabilizátoru přenést informace do arduina, tam je zpracovat a řídit serva ?dedek píše: ↑12 úno 2018, 19:14je to raketa kterou jsem si vytiskl na 3D tiskarne poleti na 2 motory ROS40 a predpokladany dostup je 510m , startovaci stupen pristane na padaku a elektricky se zapali hlavni motor ve vysce kolem 70m a brzdici padak slouzi k tomu aby raketa sla rychle dolu a hlavni padak se otevre asi v 80 metrech aby neodletela moc daleko. Ale ted trochu k arduinu a elektronice. Hlavni je Arduino Mega 2560 na ktere je napúojen tren modul GY80 a 6 modelarkych serv, 1 pro otevreni brzdiciho padaku ,1 pro odjisteni hlavniho padaku a 4 serva pro stabilizaci. K Arduinu bude jeste pripojena SD karta a bluetooth modul (chci po pristani data v telefonu) a jeste bude pripojeno Arduino Nano pro rizeni vysilace (TX3H) Kazda deska je napajena Li-Po 11,1V 810 mAh se stabilizatorem (modul TX3H ma odber 310 mA). Protistranou bude prijimac s grafickym LCD. Tak to je moje vize na ktere pomalu pracuji[/img]
Není zač.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host