To gilhad: Ahoj, nevím jak někomu jinému, ale mě by informace o tom, že se to někdo už dříve snažil najít a nenašel pomohla. Jelikož samozřejmě není pravda, co tady psal všechnoználek pavel1tu, že jsem málo hledal na Googlu apod. (tím pádem i ty si asi tehdy špatně hledal

), tak bych pak třeba nad tím hledáním nestrávil tolik zbytečného času. Ale máš pravdu, že ta další odpověď, že to reálně testuješ atd. je opravdu na nic a chápu, že proto jsi nechtěl psát. I já to samozřejmě reálně testuji a simulátor jsem hledal pro testování kódů a obvodů v situacích, kdy si prostě nemůžeš to Arduino vytáhnout na stůl nebo ho jen nemáš u sebe (myslím, že to je hlavní účel simulátorů obecně a experimentální zapojení a testování před "ostrým" provozem je samozřejmost). Ale i tak děkuju za dodatečné vyjádření. Jirka
To pavel1tu: ty jsi podle mě jen klasickej troll. Když jsi se mohl vyjádřit k mému prvnímu dotazu, tak jsi to neudělal. Když jsem pak v odpovědi napsal to s tou neochotou, tak jsi se toho hned chytl, pak jsi jen opakoval to, co psal gilhad a ve finále jsi to završil rozsáhlým závěrem "PS", který byl úplně mimo ...Copak já jsem po někom chtěl pomoci napsat kód? Nebo snad ať mi někdo nějaký kód napíše? Byla vůbec v tom mém dotaze zmínka o psaní kódu? Prostě trolling, takže na tebe už nereaguji a tebe prosím o to stejné. Jirka