Pavouk Hiwonder

Nedaří se vám s projektem a nenašli jste vhodné místo, kde se zeptat? Napište sem.
Pravidla fóra
Tohle subfórum je určeno pro konzultaci ucelených nápadů, popřípadě řešení komplexnějších projektů, které opravdu není možné rozdělit na menší části.
Většinu problémů jde rozdělit na menší a ptát se na ně v konkrétních subfórech.
Odpovědět
luger

Re: Pavouk Hiwonder

Příspěvek od luger » 28 dub 2026, 09:58

tak jsem vyzkoušel AI a povedlo se jí najít knihovnu která vůbec nic nedělá a jen zavazí. Takže ji zruším a uvidíme.
Ale podařil se mi husarský kousek :lol: - zničil jsem si baterku Li-pol 5500 3C. Nechal jsem pavoučka v "klidovém režimu" ale stejně mi to za 3 hodiny baterku vycucalo na 6,5 V !!. Pak pavouček začal pípat že má nízké napětí ale to už bylo pozdě. Dnes dorazí nová takže zase můžu testovat.

gilhad

Příspěvek od gilhad » 28 dub 2026, 12:26

(Asi jsem s tím obecně otravný, ale používáš nějaký vezrovací systém (ideálně git)?
Ten přesně řeší všechny problémy typu "minulý měsíc to ještě fungovalo a teď už ne" a umožňuje najít co se kdy a jak změnilo a pak to nějak dát dohromady, případně vrátit zpátky.
A taky, pokud ho člověk používá pravidelně, umožňuje snadné verzování programu.
Já ho používám prakticky na všechno, tedy jak programy, tak i třeba obsah webových stránek, nebo konfiguraci systému.
)

gilhad

Příspěvek od gilhad » 28 dub 2026, 12:31

Gratuluju k úspěšnému použití AI
Já ho používám docela dost, ale vůbec mu nevěřím, protože celkem často docela kecá, takže si všechno po něm ověřuju (a taky teda když mi navrhne nějaký kód, který nesedí úplně, ale trochu ano, tak se většinou nezdržuju tím, že bych se ho snažil natlačit až k naprosto dokonalémů kódu, ale jen vezmu, co dává trochu smysl a pak už to upravím dál ručně, nebo z toho vytahám mnohem menší kusy, které tomu AI předhodím zvlášť (v jiném vlákně, instanci ...)).

luger

Příspěvek od luger » 28 dub 2026, 12:41

Taky to tak dělám - vyberu si jen to o co mi jde a zbytek dodělám sám. AI tam neustále strká nepodstatné záležitosti a návrhy a tak ji občas pošlu do p...le, ona se uklidní a pokračujeme dál :lol:
Jednou jsem ji tak nadal že mi napsala: "nemá smysl s tebou komunikovat, vypínám se" a pak se fakt odpojila :lol:

Odpovědět