dotyková sonda
Pravidla fóra
Tohle subfórum je určeno pro konzultaci ucelených nápadů, popřípadě řešení komplexnějších projektů, které opravdu není možné rozdělit na menší části.
Většinu problémů jde rozdělit na menší a ptát se na ně v konkrétních subfórech.
Tohle subfórum je určeno pro konzultaci ucelených nápadů, popřípadě řešení komplexnějších projektů, které opravdu není možné rozdělit na menší části.
Většinu problémů jde rozdělit na menší a ptát se na ně v konkrétních subfórech.
Re: dotyková sonda
Zjistil jsem že ani ESP nezvládne načítat 3 osy. A tak jsem to povýšil na vyšší level a pořídil jsem si KFLOP od Dynomotion. Abych řekl pravdu - žádná výhra. Instalace, knihovny - no hrůza. Chci jen odečítat hodnoty ze senzorů a dále je zpracovávat ve Visual Basicu. Americký software nějak nespolupracuje. Máte někdo s tímto zázrakem nějaké zkušenosti ? Díky za každou radu
Zdravím, stejně dopadl i kolega dál se jinou cestou. A co pavouček jak běhá?.
Ahoj bum,
pavouček šlape, vidíš sledovanost ?
už jsem vyřešil detekci zvuku na "velké" vzdálenosti (cca jen 3 m, ale to stačí) a reaguje na dotyk rukou ! Jakmile se ho dotknu rukou tak si lehne nebo zastaví atd.
A proč jsou problémy s KFLOP ?
pavouček šlape, vidíš sledovanost ?
už jsem vyřešil detekci zvuku na "velké" vzdálenosti (cca jen 3 m, ale to stačí) a reaguje na dotyk rukou ! Jakmile se ho dotknu rukou tak si lehne nebo zastaví atd.
A proč jsou problémy s KFLOP ?
Ahoj to je dobře že pavouček funguje, no na internet už moc nechodím a ani již nic nebastlím. Co se týče KFLOP osobně nevím jak jsem psal kolega jej chtěl také používat ale minulý týden jsem byl na jeho pohřbu, tak že to všechno šlo navždy k ledu. No ať se zadaří držím place. Někdy napíši na e-mail zatím zdravím.