Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 18 bře 2022, 15:29

Takze jsem nechal kamose aby mi nastavil ESPHome pro MPPT a na nem to funguje krasne.. NodeMCU ma webovou stranku kde zobrazuje vsechny hodnoty....
Takze bude asi spatny kod...

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 18 bře 2022, 16:12

jenze timto nedokazu odeslat data do SQL... ani parsovani stranky nelze pouzit, je to js

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 18 bře 2022, 17:44

Lze nějak vyparsovat z teto stranky udaje ???

Kód: Vybrat vše

http://213.211.34.227:8383/

Uživatelský avatar
kiRRow
Příspěvky: 858
Registrován: 07 kvě 2019, 07:03
Reputation: 0
Bydliště: Opava

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od kiRRow » 18 bře 2022, 18:41

Ne. Data jsou generována javascriptem, který je spuštěn na straně prohlížeče.

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 18 bře 2022, 18:46

Tak to je v haji... uz nevim jak to rozchodit :) v tom kodu do NodeMcu musi byt neco spatne, kdyz to pres esphome funguje a vycita

jankop
Příspěvky: 949
Registrován: 06 zář 2017, 20:04
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od jankop » 18 bře 2022, 19:35

Něco tam špatně bude a může to být třeba i jen chybně nastavená komunikační rychlost. Bez toho Victronu se to špatně ladí. Jen by mě zajímalo, ten ESPHome běží s tím optickým převodníkem?

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 18 bře 2022, 21:43

Bez

Kony
Příspěvky: 320
Registrován: 09 dub 2020, 11:43
Reputation: 0

Re: Victron Energy solar a vyčtení hodnot

Příspěvek od Kony » 23 bře 2022, 19:39

Vyreseno komplet i zobrazeni na displayi
Pres esphome a pak parse www stranek esp8266

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti