Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.

Sem pište, pokud pracujete na projektu a hledáte společníka.
Odpovědět
Jedemeve3d

Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.

Příspěvek od Jedemeve3d » 20 srp 2024, 09:10

Dobrý den,

nabízíme komplexní služby 3D tisku a modelování. Potřebujete krabičky na elektroniku ? Držáky do rozvaděčů? Držáky na Arduino, Raspberry či jiné desky? Můžeme Vám je vytvořit na míru, nebo se můžete pokusit najít již hotové řešení, které vám bude vyhovovat v databázích modelů - seznam jsme připravili zde https://jedemeve3d.cz/modely-pro-3d-tis ... ni-zdarma/ .

Modely tvoříme dle výkresů, náčrtků, fotografií s rozměry, fyzických dílů, popisu.

Vybereme pro vás nejvhodnější materiál a technologii pro dokonalý výsledek.
Nabízíme širokou škálu různých materiálů jako například samozhášivé materiály splňující bezpečnostní standard UL94 V0, flexibilní materiály,
materiály s karbonovými vlákny, teplotně vysoce odolné materiály (do cca 190°C) a další.

V případě zájmu navštivte náš web https://jedemeve3d.cz,
kde najdete kontaktní informace a poptávkový formulář.

Caster

Re: Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.

Příspěvek od Caster » 20 srp 2024, 12:29

Zajímá mě možnost výroby obojku pro kočku z pružného, odolného a vodotěsného materiálu, do kterého by šlo "zalít" malou desku, ohebného plošného spoje cca 8 x 25 mm s drátovou anténou kolem obojku a pevnější částí z plastu s bajonetovým uzávěrem (otevření pomocí hrany malé mince) a těsněním pro vložení 3 malých baterií Energizer 675 (ZnAir) 11,6 x 5,4 mm.

Jedemeve3d

Re: Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.

Příspěvek od Jedemeve3d » 20 srp 2024, 16:10

Caster píše:
20 srp 2024, 12:29
Zajímá mě možnost výroby obojku pro kočku z pružného, odolného a vodotěsného materiálu, do kterého by šlo "zalít" malou desku, ohebného plošného spoje cca 8 x 25 mm s drátovou anténou kolem obojku a pevnější částí z plastu s bajonetovým uzávěrem (otevření pomocí hrany malé mince) a těsněním pro vložení 3 malých baterií Energizer 675 (ZnAir) 11,6 x 5,4 mm.
Poslal jsem Vám SZ.
Ondra

Odpovědět