Dobrý den,
nabízíme komplexní služby 3D tisku a modelování. Potřebujete krabičky na elektroniku ? Držáky do rozvaděčů? Držáky na Arduino, Raspberry či jiné desky? Můžeme Vám je vytvořit na míru, nebo se můžete pokusit najít již hotové řešení, které vám bude vyhovovat v databázích modelů - seznam jsme připravili zde https://jedemeve3d.cz/modely-pro-3d-tis ... ni-zdarma/ .
Modely tvoříme dle výkresů, náčrtků, fotografií s rozměry, fyzických dílů, popisu.
Vybereme pro vás nejvhodnější materiál a technologii pro dokonalý výsledek.
Nabízíme širokou škálu různých materiálů jako například samozhášivé materiály splňující bezpečnostní standard UL94 V0, flexibilní materiály,
materiály s karbonovými vlákny, teplotně vysoce odolné materiály (do cca 190°C) a další.
V případě zájmu navštivte náš web https://jedemeve3d.cz,
kde najdete kontaktní informace a poptávkový formulář.
Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.
-
Jedemeve3d
Re: Nabídka 3D tisku a modelování krabiček, držáků, dílů aj.
Zajímá mě možnost výroby obojku pro kočku z pružného, odolného a vodotěsného materiálu, do kterého by šlo "zalít" malou desku, ohebného plošného spoje cca 8 x 25 mm s drátovou anténou kolem obojku a pevnější částí z plastu s bajonetovým uzávěrem (otevření pomocí hrany malé mince) a těsněním pro vložení 3 malých baterií Energizer 675 (ZnAir) 11,6 x 5,4 mm.
-
Jedemeve3d
Poslal jsem Vám SZ.Caster píše: ↑20 srp 2024, 12:29Zajímá mě možnost výroby obojku pro kočku z pružného, odolného a vodotěsného materiálu, do kterého by šlo "zalít" malou desku, ohebného plošného spoje cca 8 x 25 mm s drátovou anténou kolem obojku a pevnější částí z plastu s bajonetovým uzávěrem (otevření pomocí hrany malé mince) a těsněním pro vložení 3 malých baterií Energizer 675 (ZnAir) 11,6 x 5,4 mm.
Ondra
Kdysi jsem něco takového řešil, bylo to pro monitorování polodivokého zviřátka ve Skotsku. Udělal sem to takto:Caster píše: ↑20 srp 2024, 12:29Zajímá mě možnost výroby obojku pro kočku z pružného, odolného a vodotěsného materiálu, do kterého by šlo "zalít" malou desku, ohebného plošného spoje cca 8 x 25 mm s drátovou anténou kolem obojku a pevnější částí z plastu s bajonetovým uzávěrem (otevření pomocí hrany malé mince) a těsněním pro vložení 3 malých baterií Energizer 675 (ZnAir) 11,6 x 5,4 mm.
Koupil jsem kožený obojek. Byl šitý po stranách. Sešití jsem rozpáral, vložil flexi plošňák, anténu a kožený pásky jsem znovu nechal sešít. Na obojku byl SMA konektor, na který se připojila krabička s baterkou.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona)
Potřebuju vyrobit tyto věci (nesouvisející spolu), pro různé projekty:
1/ ejektory pro plošné spoje viz zde:
http://www.jplabs.co.uk/projects/hp9845 ... -66502.jpg
Jsou to ty plastové páčky na desce vpravo nahoře (červený) a černý nahoře na desce vlevo. Můžu dodat nákres s přesným rozměrem. Na barvě nezáleží. Existuje myslím soubor pro tisk těchto ejektorů na 3D. Zkusím dohledat.
2/ čtvercové podložky 11x11m s hranatou dírou uprostřed 7x7 mm. Tlouštka podložky 2mm. Na barvě nesejde. Podložek je potřeba cca 100 kusů.
3/ potřebuju nový rámeček před obrazovku k počítači HP9845B. V rámci přestavby počítače jsem vyměnil jsem zelenou CRT obrazovku za barevný LCD displej
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona)