problém s odesílání soukromých zpráv
problém s odesílání soukromých zpráv
psal jsem teď dlouhou soukromou zprávu. Když jsem ji dopsal, přečetl a stiskl tlačítko "odeslat", objevilo se přihlašovací okno a měl jsem se přihlásit. Přihlásil jsem se, skončil jsem opět v soukromých zprávách, ale to co jsem pracně napsal zmizelo a není to ani v odeslaných nepřečtených zprávách.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona)
Re: problém s odesílání soukromých zpráv
Taky už jsem se párkrát spálil s timeoutem, nevím jestli tady, nebo jinde, ale při odesílání dlouho otevřených oken jsem si zvyknul jednak zkopírovat obsah do schránky (Crlt+A Ctrl+C) a nejdřív v jiném tabu vlézt na ty stránky (znova) - buď se otevřou a pak mi timeout běží až od teď, nebo to chce přihlásit, tak se přihlásím a většinou ten formulář projde, protože jsem ho otevřrl jako přihláčený a odeslal jako přihláčený. (A přinejhorším ho otevřu znouvu a Ctrl+V vyplním hlavní část.)
Jasně, obojí je s křížkem po funuse, ale třeba někomu někdy příště pomůže.
(Jinak já tu dostal práva mazat jako admin prostě proto, že tu jsem furt a spamy taky lezou furt, tak je tu trochu krotím, ale víc tu toho moc nezmůžu.)
Jasně, obojí je s křížkem po funuse, ale třeba někomu někdy příště pomůže.
(Jinak já tu dostal práva mazat jako admin prostě proto, že tu jsem furt a spamy taky lezou furt, tak je tu trochu krotím, ale víc tu toho moc nezmůžu.)