Externí funkce

Wiring, C++, C, Java, ...
Pravidla fóra
Toto subfórum slouží k řešení obecných otázek kolem programování (konstrukce, knihovny, alokace paměti, ...)
Odpovědět
Patrik
Příspěvky: 199
Registrován: 02 dub 2020, 09:58
Reputation: 0

Externí funkce

Příspěvek od Patrik » 22 čer 2022, 07:53

Ahoj,

v Arduino projektu chci použít několik externích tříd, ve kterých mám napsané funkce... Když však v hlavní funkci Main si vytvořím objekt třídy a zavolám funkci, do které předám parametr, tak dojde k tomu, že se vždy Arduino samo restartuje a vypisuje nějaké zvláštní znaky v sériové lince... Děje se tak, I když mám prázdnou funkci.... Nevíte proč se takto děje?? Děkuji.

ondraN
Příspěvky: 786
Registrován: 08 srp 2019, 20:01
Reputation: 0

Re: Externí funkce

Příspěvek od ondraN » 22 čer 2022, 13:56

Pohled do křišťálové koule mi říká, že ti přeteče stack :mrgreen:
Ale vážně, co sem dát ten kód? Takhle to budou jen samé hodady a jedna paní povídala.

Patrik
Příspěvky: 199
Registrován: 02 dub 2020, 09:58
Reputation: 0

Re: Externí funkce

Příspěvek od Patrik » 23 čer 2022, 07:35

Ahoj,

zjistil jsem, že byl problém s předáváním parametrů.... Mám v hlavní funkci deklarované proměnné a předávám je do externí funkce v jiné classe... Mrknu na to ještě dnes večer 8-)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti