Pavouk Hiwonder
Pravidla fóra
Tohle subfórum je určeno pro konzultaci ucelených nápadů, popřípadě řešení komplexnějších projektů, které opravdu není možné rozdělit na menší části.
Většinu problémů jde rozdělit na menší a ptát se na ně v konkrétních subfórech.
Tohle subfórum je určeno pro konzultaci ucelených nápadů, popřípadě řešení komplexnějších projektů, které opravdu není možné rozdělit na menší části.
Většinu problémů jde rozdělit na menší a ptát se na ně v konkrétních subfórech.
Re: Pavouk Hiwonder
Ta noha vypadá skvěle
A až ti doma bude pobíhat takový celý pavouk, ani nebudeš potřebovat hlídacího psa
A až ti doma bude pobíhat takový celý pavouk, ani nebudeš potřebovat hlídacího psa
A to je teprve jedna noha ! Myslím že to bude vypadat skvěle.
Máš pravdu ,na noc ho vypustím aby si běhal po bytě a hlídal . Potkat někde v šeru půlmetrového pavouka a vidět jak rychle běží přímo ke mně tak se asi pos.... Z pavoučků nemám strach , normálně je chytám do ruky, i ty velké, třeba křižáky, ale půl metru ??
Máš pravdu ,na noc ho vypustím aby si běhal po bytě a hlídal . Potkat někde v šeru půlmetrového pavouka a vidět jak rychle běží přímo ke mně tak se asi pos.... Z pavoučků nemám strach , normálně je chytám do ruky, i ty velké, třeba křižáky, ale půl metru ??
A až nebudeš míty co dělat, tak mu ještě můžeš pořídit sadu anatomicky správných rudě žhnoucích pavoučích očí
Tak pozor - v původním provedení je ten ultrazvuk senzor 3- barevný - svítí modře, červeně a asi zeleně (viz firm video Hiwonder). Ale nějak jsem se s ním nemohl domluvit a tak jsem ta vrazil klasiku. Ale vypadalo to fakt efektně.
Ochlupatěné konce nožiček (zní to divně, ale nemám na mysli žádné prasečinky ). Teď nalepím střední část a pak musím vyřešit tu část hned u těla. Musím to testovat při chodu aby se mi to nikde nekousalo.
https://www.youtube.com/watch?v=cX_8hP-G_wA
https://www.youtube.com/watch?v=cX_8hP-G_wA
Pavouček s novou srstí, (dříve vypadal jak stažený králíček).
Srst je jen nalepená na oboustrannou pásku takže ji můžu kdykoliv odstranit a znovu nalepit.
Chystám video na youtube ale jsem hrozný kameraman takže z toho bude určitě paskvil.
Srst je jen nalepená na oboustrannou pásku takže ji můžu kdykoliv odstranit a znovu nalepit.
Chystám video na youtube ale jsem hrozný kameraman takže z toho bude určitě paskvil.
WOW
Jestli to bude mít i chlupatý vršek, tak bude zcela neodolatelný
Jestli to bude mít i chlupatý vršek, tak bude zcela neodolatelný
Masakr ... nechceš mu dodělat i zbývajících 6očí ? Jako přijít k něčemu takovému zezadu a ono se to na mě otočí ... no fujky
ahojte, trošku jsem pokročil v tuningu (my podnikatelé máme málo času na tyto kravinky )
Nalepil jsem další ochlupení . Začíná to vypadat fakt morbidně.
Nevím jestli mám ztrácet čas tvorbou videa, stejně to nikdo nesleduje.
Samotné tělo je osazené konektory a senzory, zatím nevím jak to ochlupatit aby to neovlivnilo senzory. Pavouček je docela živý a při chůzi se mu ty chlupy "ježí" a mohou zasáhnout do pracovního prostoru senzorů. Toto ještě musím vychytat.
Nalepil jsem další ochlupení . Začíná to vypadat fakt morbidně.
Nevím jestli mám ztrácet čas tvorbou videa, stejně to nikdo nesleduje.
Samotné tělo je osazené konektory a senzory, zatím nevím jak to ochlupatit aby to neovlivnilo senzory. Pavouček je docela živý a při chůzi se mu ty chlupy "ježí" a mohou zasáhnout do pracovního prostoru senzorů. Toto ještě musím vychytat.