Problém s automatickým odhlašováním
Re: Problém s automatickým odhlašováním
Netuším proč to někomu takhle zlobí, ale zlobí to od doby, kdy se z důvodu spamu přešlo na cloudflare.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tiež som to zaregistroval. Pomohlo mi prihlásiť sa s možnosťou "Zapamätať si ma"
Včera: úspěšné přihlášení, napsal jsem příspěvek, odhlásilo mě to a příspěvek tudíž nikde. Už jsem neměl sílu nadávat.
Pořád nedokážu přijít na to, proč to dělá a jak problém vyřešit.
Pořád nedokážu přijít na to, proč to dělá a jak problém vyřešit.
Pár lidí tu mělo bezdůvodný ban kvůli různým spořičům dat.
NENE, ten BAN byl úplně jiný problém.
Odhlašování během psaní příspěvku je skutečně nějaké naprosto náhodné.
Někdy bez problému vydrží i desítky minut, než se odhlásím sám, někdy odesílám příspěvek třeba 3x.
Zvyknul jsem si, že před odesláním si musím text zkopírovat pro jistotu do schránky.
Někdo tu dříve psal že stačí zaškrtnout "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě". Já na to ale vždycky zapomenu.
Teď jsem to teda zkusil zaškrtnout a tohle je první pokus ... - Přihlášení trvá, příspěvek se odeslal.
Odhlašování během psaní příspěvku je skutečně nějaké naprosto náhodné.
Někdy bez problému vydrží i desítky minut, než se odhlásím sám, někdy odesílám příspěvek třeba 3x.
Zvyknul jsem si, že před odesláním si musím text zkopírovat pro jistotu do schránky.
Někdo tu dříve psal že stačí zaškrtnout "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě". Já na to ale vždycky zapomenu.
Teď jsem to teda zkusil zaškrtnout a tohle je první pokus ... - Přihlášení trvá, příspěvek se odeslal.
Tohle není můj problém, nemám spořiče ani blokování čehokoli; dělá mi to odhlašování na různých HW a při rozdílném připojení.Pár lidí tu mělo bezdůvodný ban kvůli různým spořičům dat.