Problém s automatickým odhlašováním
Problém s automatickým odhlašováním
Už delší dobu pozoruji nějaký problém s diskusním fórem.
Po přihlášení mám jen několik sekund (možná desítek sekund) na to, abych napsal příspěvek.
Když to nestihnu, tak mě to automaticky odhlásí a po stisku tlačítka [Náhled], nebo [Odeslat] se zobrazí přihlašovací formulář.
Rozepsaný příspěvek samozřejmě zmizí.
Nedokážu přesně určit, jak dlouhý ten interval před odhlášením je.
Možná se provádí automatické odhlášení každou celou minutu.
Příspěvek musím mít připravený v texťáku někde bokem a pak ho vložit přes Ctrl+C, Ctrl+V.
Při vkládání nějaké přílohy už s velkou pravděpodobností ten interval překročím.
Je tenhle problém jenom u mě, nebo se to děje i někomu jinému?
Po přihlášení mám jen několik sekund (možná desítek sekund) na to, abych napsal příspěvek.
Když to nestihnu, tak mě to automaticky odhlásí a po stisku tlačítka [Náhled], nebo [Odeslat] se zobrazí přihlašovací formulář.
Rozepsaný příspěvek samozřejmě zmizí.
Nedokážu přesně určit, jak dlouhý ten interval před odhlášením je.
Možná se provádí automatické odhlášení každou celou minutu.
Příspěvek musím mít připravený v texťáku někde bokem a pak ho vložit přes Ctrl+C, Ctrl+V.
Při vkládání nějaké přílohy už s velkou pravděpodobností ten interval překročím.
Je tenhle problém jenom u mě, nebo se to děje i někomu jinému?
Re: Problém s automatickým odhlašováním
Tak jsem to zkusil, přečetl jsem si tvůj příspěvek, nechal to oteřené a šel si dělat něco jiného, po několika minutách jsem se vrátil k počítači, kliknul odpovědět a napsal tento text, pak jsem si šel udělat čaj a něco sníst.
Trochu jsem se najedl, napil, dopsal tuto odpověď a teď ji odešlu.
Pokud se zobrazí, tak je problém jen u tebe.
Trochu jsem se najedl, napil, dopsal tuto odpověď a teď ji odešlu.
Pokud se zobrazí, tak je problém jen u tebe.
Teď jsem zkoušel ten problém nafilmovat a jako na potvoru to všechno funguje správně.
Ale nekecám. Fakt mě to pořád odhlašovalo.
A ten problém trvá už hodně dlouho.
Všimnul jsem si toho už u příspěvků někdy z půlky května, když se tu řešilo vlákno "Generátor zvuku vlaku".
Tam mi nešly vkládat přílohy. Než jsem nějakou přílohu nalistoval na místím disku, tak jsem byl odhlášený.
Dneska se mi vůbec nedařilo odpovědět na vlákno "Millis" - to jsem přepisoval 3x.
Ale nekecám. Fakt mě to pořád odhlašovalo.
A ten problém trvá už hodně dlouho.
Všimnul jsem si toho už u příspěvků někdy z půlky května, když se tu řešilo vlákno "Generátor zvuku vlaku".
Tam mi nešly vkládat přílohy. Než jsem nějakou přílohu nalistoval na místím disku, tak jsem byl odhlášený.
Dneska se mi vůbec nedařilo odpovědět na vlákno "Millis" - to jsem přepisoval 3x.
Můžu potvrdit, dělá mi to delší dobu taky.
Zrovna teď: přihlásil jsem se, kliknul na tlačítko odpovědět a hned mne to odhlásilo. Takže nový přihlášení a teď píšu odpověď, snad to projde úspěšně.
Myslím, že to začalo dělat někdy tento rok, přesněji už to nedokážu časově zařadit.
Hm, lišácky jsem si dal tento text do schránky, mrknul přes tlačítko Náhled na výsledek a bum, další odhlášení. A teď zas několikrát, čili už se přihlašuju opakovaně.
Zrovna teď: přihlásil jsem se, kliknul na tlačítko odpovědět a hned mne to odhlásilo. Takže nový přihlášení a teď píšu odpověď, snad to projde úspěšně.
Myslím, že to začalo dělat někdy tento rok, přesněji už to nedokážu časově zařadit.
Hm, lišácky jsem si dal tento text do schránky, mrknul přes tlačítko Náhled na výsledek a bum, další odhlášení. A teď zas několikrát, čili už se přihlašuju opakovaně.
Me se to este nestalo tak tezko rict
https://arze.cz - ARduino Zapojení Elektronika
Zase mi to dělá, odhlašuje se mi to během psaní odpovědi na příspěvek.
Stejný problém má i já. Po napsání příspěvku a jeho náhledu/odeslání příspěvek zmizí a dostanu se na přihlašovací obrazovku. Pro jistotu před náhledem/odesláním příspěvku si celý text vždy radši zkopíruji, abych ho nemusel psát znovu.
Teď se mi to opět stalo...
P.S. Cookies pro forum.hwkitchen.cz mám povoleno, aktivní blokátory ABP+, uBlock na jakékoliv reklamy zapnuty .
Teď se mi to opět stalo...
P.S. Cookies pro forum.hwkitchen.cz mám povoleno, aktivní blokátory ABP+, uBlock na jakékoliv reklamy zapnuty .
V posledních dnech to zase odhlašuje, a to i opakovaně, několikrát po sobě, někdy i do jedné minuty po úspěšném přihlášení. Internet mám stabilní, dělá mi to doma i v práci.
Dá se s tím něco dělat?
Dá se s tím něco dělat?