Problém s automatickým odhlašováním
Re: Problém s automatickým odhlašováním
Domnívám se, že na serveru je nějaké kurvítko, které po krátké době, velmi krátké době, uživatewle odpojí.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona)

Už se mi to konečně stalo, může za to cloudflare ... moc "prudké" změny IP adres, ze kterých se hlásí session na forum.
Upraveno nastavení zabezpečení, posledujte to.
Upraveno nastavení zabezpečení, posledujte to.
Nechápu, na co používat cloudflare nesmysl. Stejně zjistí kulový a jen brzdí přihlášení...
Na to stačí povolit registraci uživatele jen s IP adresou v ČR a přidat jednoduchý test např. "Jak se jmenuje český velikán z Liptákova" a přidat obrázkovou captchu
P.S. Ještě poznámka pro správce. Není mi jasné, proč mi blokoval přihlášení ze zahraničí (Toronto, Vancouver, Niagara Falls, Washington D.C., New York...), když jsem se přihlašoval heslem ?!?

To není naschvál neboj ... seznam banů IP adres je velmi obsáhlý ... já už to tak zdědil : jak přijde spambot z jiné země, tak se bloknul celý rozsah providera ... jen u ČR/SK adres se blokoval nick a poté až konkrétní jedna adresa.
Nebylo by dobré neblokovat žádnou IP adresu (nebo rozsah), ze které se přihlašuje řádně registrovaný uživatel s kvalitním heslem
Už jsem to zde napsal:
Na to stačí povolit registraci uživatele jen s IP adresou v ČR, silným heslem, přidat jednoduchý test (občas ho změnit) např. "Jak se jmenuje český velikán z Liptákova", obrázkovou captcha nebo případně potvrzení registrace přes mobil
Mohu případně poslat i kód, když budu vědět, s čím systém pracuje