[app] oblečení a míry

Odpovědět
Pablo74

[app] oblečení a míry

Příspěvek od Pablo74 » 13 srp 2024, 10:14

Kolegové bastlíři všeho druhu a původu, něco pro vás z netechnickýho rance.

Pokud jste jako já a máte problémy se zapamatováním si velikosti oblečení, je tu něco pro vás. Malá aplikace (Android, iOS), ve které si uložíte tělesné míry a velikosti oblečení. Vaše data zůstávají ve vašem zařízení, nikde se neukládají online.

Do přílohy dávám PDF s URL adresou a čtyřmi náhledy z aplikace.

Ať je vám k užitku!

Pablo74, toho času tak trochu bastlíř a tak trochu víc vývojář sobě pro radost :-)
Přílohy
Mobilní aplikace - oblečení a míry.pdf
(201.28 KiB) Staženo 13 x

Caster

Re: [app] oblečení a míry

Příspěvek od Caster » 13 srp 2024, 11:19

V čem to děláš ? Android studio ;) ?

Pablo74

Re: [app] oblečení a míry

Příspěvek od Pablo74 » 13 srp 2024, 13:24

Negativní, Hjůstne.

Píšu mobilní/webový aplikace v trojkombinaci HTML + CSS + JS; je to vlastně web, ale vypadá to a chová se to jako aplikace; PWA tomu říkají (Progresivní webová aplikace). Výhodou je, že napíšu jen jeden zdroják a můžu to instalovat na Windows, macOS, ChromeOS, Android, iOS, KaiOS (další jsem nezkoušel).

Tyto aplikace můžou (ale nemusí) fungovat i kompletně offline; data se dají ukládat do zařízení nebo (pokud jsem online) i do nějaké databáze - a klidně to může být i obyčejný Google Sheet (tabulky Google), přestože to není databáze jako taková ani omylem, ale dá se použít k zápisu a čtení dat. Pro opravdový znalce, co teď kroutí hlavou: ano, Firebase/Firestore znám a používám.

Konkrétně jsem použil VueJS 3.x (option api) a Quasar Framework.

Odpovědět