[app] státní svátky a otevřené obchody
[app] státní svátky a otevřené obchody
Kolegové bastlíři všeho druhu a původu, něco pro vás z netechnickýho rance.
Napsal jsem malou aplikaci, která přehledně zobrazí státní svátky a info o tom, zda jsou obchody otevřené či zavřené. Instalujte si ji do svých miláčků a mazlíčků telefonů a tabletů.
V příloze je PDF a v něm URL adresa a QR kód a mini návod pro instalaci - jedná se o PWA aplikaci.
Ať je vám k užitku!
Pablo74, toho času tak trochu bastlíř a tak trochu víc vývojář sobě pro radost
Napsal jsem malou aplikaci, která přehledně zobrazí státní svátky a info o tom, zda jsou obchody otevřené či zavřené. Instalujte si ji do svých miláčků a mazlíčků telefonů a tabletů.
V příloze je PDF a v něm URL adresa a QR kód a mini návod pro instalaci - jedná se o PWA aplikaci.
Ať je vám k užitku!
- Přílohy
-
- Mobilní aplikace - státní svátky a obchody.pdf
- (44.41 KiB) Staženo 92 x
Re: [app] státní svátky a otevřené obchody
Provedl jsem mírnou optimalizaci vzhledu a rozdělil svátky podle roků (2023, 2024). Pro update stačí aplikaci ukončit a spustit znovu, na pozadí se načte nová verze. Po dalším ukončení a spuštění již bude nainstalována (nová verze je 02).
Aplikaci jsem musel přestěhovat na jinou adresu: https://shops-on-holidays.replit.app
Původní si tedy odinstalujte a nainstalujte novou; postup instalace zůstává stejný. Aktuální verze (07) zobrazuje svátky a otevřeno/zavřeno pro roky 2024 a 2025.
V levém horním rohu je ikona QR kódu - zobrazí adresu aplikace a QR kód s adresou.
Důvod přesunu: původní služba (kde byla aplikace umístěna) má výpadky a nedá se na ni spolehnout.
Původní si tedy odinstalujte a nainstalujte novou; postup instalace zůstává stejný. Aktuální verze (07) zobrazuje svátky a otevřeno/zavřeno pro roky 2024 a 2025.
V levém horním rohu je ikona QR kódu - zobrazí adresu aplikace a QR kód s adresou.
Důvod přesunu: původní služba (kde byla aplikace umístěna) má výpadky a nedá se na ni spolehnout.
Ahoj, já jsem tu aplikaci od Pabla74 vyzkoušel na svém telefonu a musím říct, že funguje opravdu skvěle. Instalace podle návodu v přiloženém PDF byla jednoduchá a rychlá. Aplikace je přehledná a užitečná, zejména pokud často zapomínáte, kdy jsou státní svátky a zda budou obchody otevřené nebo ne. Doporučuji ji všem!Pablo74 píše: ↑29 lis 2023, 16:25Kolegové bastlíři všeho druhu a původu, něco pro vás z netechnickýho rance.
Ať je vám k užitku!
jinak jsem málem zapomněla objednat dárek pro holky, je dobře, že existuje https://luxify.cz/collections/is-clinical
Mírný update: je červenec, tak se nezobrazují státní svátky od začátku roku, ale jen ty následující (do konce roku). Aplikace se vám aktualizuje sama, stačí být online, aplikaci spustit a chvilku počkat (v závislosti na rychlosti připojení). Pak ji ukončit a pustit znovu.
Nejnovější je v. 12.
@Gordon
Díky za pochvalu.
Nejnovější je v. 12.
@Gordon
Díky za pochvalu.
Aktuální verze 14 je připravena na roky 2025 a 2026; kdo ji má nainstalovanou, stačí ji spustit, počkat asi půl minuty (na pozadí se aktualizuje), ukončit a spustit znovu.
Ať je vám k užitku.
Ať je vám k užitku.