Makecode do Arduina

Odpovědět
Buseckar
Příspěvky: 17
Registrován: 22 pro 2021, 14:26
Reputation: 0

Makecode do Arduina

Příspěvek od Buseckar » 04 čer 2022, 21:31

Ahoj
Mam otázku robil som prácu v Makecode
Použil som funkcie

Matematika porovnanie
Premenné
Podmienky

Mam otázku ze aké zmeny treba urobiť v Pythonue ked program chcem použiť na arduino.

((Jedine ci si myslím ze bude treba nadtaviť tlačítka co mi príde aj Výhoda oproto microbitu ze si môžem dať viacej))

Akurat by ma ešte zsujimalo ze ci sa da urobiť dlhší program ako na microbit

Ďakujem

😎🍦🍹📟

Uživatelský avatar
kiRRow
Příspěvky: 880
Registrován: 07 kvě 2019, 07:03
Reputation: 0
Bydliště: Opava

Re: Makecode do Arduina

Příspěvek od kiRRow » 05 čer 2022, 11:19

Program co běží v arduinu jsou v podstatě jen nuly a jedničky, které jsou uloženy na správných místech v paměťových buňkách mikrokontroléru. Ty nuly a jedničky vytváří kompilátor, který přečte celý program a přeloží ho. Teoreticky jediné změny, které musíš udělat jsou toho rozsahu, aby to ten kompilátor pochopil. Prakticky je lepší ten program celý přepsat znovu jinačí řečí. Jediné co pak neměníš je "smysl" toho programu.

Buseckar
Příspěvky: 17
Registrován: 22 pro 2021, 14:26
Reputation: 0

Re: Makecode do Arduina

Příspěvek od Buseckar » 05 čer 2022, 13:08

A keby som vam to prosím poslal vedeli by ste mi prepísať?

Buseckar
Příspěvky: 17
Registrován: 22 pro 2021, 14:26
Reputation: 0

Re: Makecode do Arduina

Příspěvek od Buseckar » 05 čer 2022, 13:13

Ak áno mohol by som potom poprosiť mail?

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host