Tak co, cekate nekdo nejaky bastlirsky darky? Multimetry, pajky, pindulina, nebo neco takovyho?
Vesele vanoce
Vesele vanoce
Tak vesele vanoce vy kundibadi
Tak co, cekate nekdo nejaky bastlirsky darky? Multimetry, pajky, pindulina, nebo neco takovyho?
Re: Vesele vanoce
Vidím to na nějaké ponožky. Nemám nikoho, kdo by mi mohl koupit něco technického. A abych si naděloval pod stromeček sám?
Kdysi jsem neměl nic a pořád jsem něco kutil. Kde jsou ty časy, kdy jsem za počítač s 1kB RAM dal cca 4 měsíční platy, kdy jedna LED stála jako pět velmi dobrých obědů v restauraci a kdy se elektronika ještě opravovala. Teď mám spoustu úžasnejch věcí a koupit si mohu téměř cokoliv, ale nějak se vytrácí chuť něco vytvořit, když vod číňana je to hotový a ještě tak laciný...
Ale přeji vám všem také krásné Vánoce, zdraví, štěstí a pohodu.
BTW:
Dalo mi hodně práce zjistit, že oslovení, které jsi použil: "Kuṇḍī bāḍī" je z telugštiny a znamená kamarád, ale jinak dobrý.
Kdysi jsem neměl nic a pořád jsem něco kutil. Kde jsou ty časy, kdy jsem za počítač s 1kB RAM dal cca 4 měsíční platy, kdy jedna LED stála jako pět velmi dobrých obědů v restauraci a kdy se elektronika ještě opravovala. Teď mám spoustu úžasnejch věcí a koupit si mohu téměř cokoliv, ale nějak se vytrácí chuť něco vytvořit, když vod číňana je to hotový a ještě tak laciný...
Ale přeji vám všem také krásné Vánoce, zdraví, štěstí a pohodu.
BTW:
Dalo mi hodně práce zjistit, že oslovení, které jsi použil: "Kuṇḍī bāḍī" je z telugštiny a znamená kamarád, ale jinak dobrý.
Díky a tobě též, somozřejmě i ostatním na foru, vše nej ....
Já nic neočekávám, stůl jsem si vybavil během roku, spíše bych potřeboval paralelní dimenzi, abych stihl vedle dětí, práce, domova, zahrady a chaty to vše co potřebuji z prototipu dostat na PCB
A to nemluvím o tom, že se již 2 roky snažím dostavět 3m větroně
Já nic neočekávám, stůl jsem si vybavil během roku, spíše bych potřeboval paralelní dimenzi, abych stihl vedle dětí, práce, domova, zahrady a chaty to vše co potřebuji z prototipu dostat na PCB
A to nemluvím o tom, že se již 2 roky snažím dostavět 3m větroně
UNO, NANO, Mikro, PRO mini, DUE, ESP32S2, RPi PICO
Pavel1TU
"Správně napsaný kod lze číst jako knihu"
Pavel1TU
"Správně napsaný kod lze číst jako knihu"
-
martinius96
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobne všetkým "bastlířum" všetko dobré, málo magického dymu, veľa úspešných projektov